It always seems impossible until it's done - Nelson Mandela

Smoothie

Publicerad 2012-07-26 09:21:37 i Träning,

Efter man tränat så är det viktigt att få i sig lite näring. Smoothien är gjord på naturell yoghurt, jordgubbar, en halv banan, 2st råa äggvitor och en gnutta linfrön.

Morgon träning

Publicerad 2012-07-26 07:18:46 i Träning, Vardag,

Igår blev det ingen morgonpromenad varken igår eller idag men jag ska snart bege mig ut och springa lite intervaller innan jag drar in till storstan för ansiktsbehandling och en shopping+bio dag med en vän. Kan inte bli annat än trevligt.
 
Eller förresten. Jag tar tillbaka det där. Just nu finns det inget värre än att prova kläder, om jag fick välja så skulle jag ha på mig en stor svart säck som klädsel. På med några färgglada accessoarer and you're good to go!
 
Nej. Nu måste jag ut och springa, annars blir det aldrig av.
 
Hejdå på er.
 
 
 

Solsting

Publicerad 2012-07-24 19:16:59 i

Fyra timmars sömn. En Morgon promenad på ca8km i alldeles för mycket kläder. Övningsköra i stekande värme. Och knappt druckit vatten resulterar i solsting (eller något liknande). Mår rent utsagt hemskt. Mår illa, värk i hela kroppen, huvudvärk och yrsel. Jag har haft bättre dagar

Sleepless in Seattle

Publicerad 2012-07-24 01:01:01 i

Grannarna eller de boende nere vid vattnet en bit härifrån spelar väldigt hög musik så högt att de skrämmer bort min sömn. Så jag låter fångarna ifrån serien OZ underhålla mig. Älskar den serien! Ska upp kl sex imorgon. Fem timmar dit. Har en känsla av att jag kommer vakna på fel sida av sängen...

Who am i?

Publicerad 2012-07-23 17:08:30 i Vardag,

Jag är 25 år, gift, älskar engelska uttryck och är alldeles fantastiskt bra på att analysera saker.
 
Men jag hade tänkt att jag ska sluta med det.
Sluta analysera och i samma veva tänkte jag sluta vara tjock och lat och försöka transform meself till den person som jag vill vara dvs.
 
Tanken är väl att den här bloggen ska vara en plats att pusha mig själv i motgångar genom att skriva av mig.
 
Vill ni veta något annat så är det bara att fråga.
 
 
  
 
 
 

Om

Min profilbild

Bella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela